غذای سنتی

فرنی

 

فرنی با آرد گندم یا برنج و نشاسته، یکی از بهترین غذاهایی است که میتوان در فصل زمستان آماده کرد. فرنی نه تنها روش طبخ بسیار راحتی دارد و مواد اولیه آن نیز به راحتی در دسترس است، بلکه به خاطر وجود شیر و نشاسته، انرژی قابل توجهی را به بدن ما منتقل می‌کند. ارزش غذایی بالای فرنی به دلیل وجود ویتامین های B و روی موجود در آن است.

 

طرز تهیه:
برای آماده کردن فرنی ابتدا ۴ لیوان از شیر سرد رو در قابلمه بریزید. بعد ۴ قاشق غذاخوری سرپر آرد برنج را به همراه نصف استکان آب ، ۴ قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری هل اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند.

 

 

مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و هم زدن را قطع تا آرد برنج در شیر گلوله گلوله نشود. زمانی که کمی غلیظ شد، نصف استکان گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی بدست آید فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده کرده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود زمانی فرنی شما آماده است که نه سفت و نه شل باشد زیرا فرنی بعد از سرو و سرد شدن کمی سفت تر خواهد شد. برای تزئین و سرو فرنی می‌توانید از دارچین، زعفران و خلال پسته استفاده کنید.
فرنی را میتوانید با مربای گل سرخ میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *