اکه دوست دارید با یک خوراکی خوشمزه مهموناتون رو غافلگیرکنیدکاسه سیب زمینی میگووژامبون بهترین گزینه است
مواد لازم:
* چهارده عدد سیبزمینی کوچک
* دو قاشق غذاخوری خردل
* یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
* یک قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی
* دویست گرم میگوی پوستکنده
* صد گرم پنیر خامهای
* یک پیمانه پنیر گودا رنده شده
* پنج ورق ژامبون سرخ شده
طرز تهیه :
فر را با دمای چهارصددرجه فارنهایت گرم کنید. سیبزمینیها را از وسط دونیم کنید. با کمک قاشق کوچک، داخل آنها را خالی کنید. یک لایه بسیار باریک از زیر هرکدام برش دهید تا صاف بایستند. سپس آنها را داخل سینی فر که چرب کردهاید، بچینید.
در یک کاسه کوچک، خردل، روغن زیتون و یک قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. از مخلوط به دست آمده داخل سیبزمینیها بمالید و آنها را سی دقیقه داخل فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
در این فاصله، در یک کاسه کوچک، میگو، پنیر خامهای، پنیر گودا، ژامبون و یک قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.
سیب زمینی ها از فر بیرون آورید و داخل هرکدام از مخلوط میگو و ژامبون و پنیر خامه ای و گودا و ادویه بریزید و مجدداً به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید.
** مواد لازم برای بیست و هشت تکه ذکر شده که میتونیدبا توجه به تعدادی که لازم دارین کم یا زیاد کنید.