غذای ملل

ناچو

 

ناچویکی ازغذاهای پرطرفدارمکزیکی است که خیلی خوشمزه وخوش رنگه و عطروطعم خوب و تندی هم داره

 

مواد لازم :
* ۲ قوطی کنسرو لوبیا چیتی (یکی ساده یکی با قارچ)
* دویست گرم گوشت چرخ کرده
* یک قاشق پیازداغ
* دو قاشق چایخوری زیره سابیده (زیره سیاه بهتر است)
* یک قاشق چایخوری دارچین
* یک قاشق چایخوری پاپریکا
* سه قاشق چایخوری فلفل قرمز تند
* یک فنجان گوجه فرنگی یا گوجه مینیاتوری نگینی خرد شده
* یک فنجان فلفل دلمه ای نگینی خرد شده (بهتر است رنگ های مختلف باشد)
* نیم فنجان زیتون سیاه حلقه شده
* یک عدد پیاز متوسط یا ۴ عدد پیازچه کامل نگینی خرد شده
* ۴ ورق پنیر ورقه ای زرد و سفید

 

طرز تهیه :
اول گوشت چرخ کرده را با پیازداغ و ادویه ها، فلفل قرمز و نمک زده و سرخ می کنیم.
کنسرو های لوبیا را گرم می کنیم توی ظرف می ریزیم.
بعد گوشت تند را رویش پخش میکنیم بعد به ترتیب فلفل دلمه ای و پیاز وزیتون و گوجه فرنگی را هم رویش می ریزیم.
آخر سر پنیرهای ورقه ای را تکه تکه کرده و روی آن می چینیم و ۱۰ دقیقه در فر می گذاریم تا مواد گرم و پنیرها آب شود.
می توانید یک لایه پنیر خامه ای که با ماست خامه ای یا شیر نرم شده لای مواد ریخته و روی آن را پنیرهای خشک مثل پارمزان رنده کنید .
بعد از اینکه از فر بیرون آوردید در ظرفی که اطراف آن را چیپس و تردیلا یا نان خشک چیده اید سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *