این سالاد شگفتانگیز را میتوانید به روشهای مختلفی سرو کنید. میتوانید آن را به عنوان صبحانه، پیش غذا یا کنار غذا سرو کنید. اگر دوست داشتید آن را میان نان تست، کراکر یاترتیلا بمالید،داخل یک کاهویااسفناج مانندلقمه بپیچیدیاداخل یک آواکاد راباآن پرکنید.
موادلازم:
– تخم مرغ ۸ عدد
– سیبزمینی ۳ عدد بزرگ
– کرفس به میزان دلخواه
– پیاز ۱ عدد
– سیر ۱ حبه خردشده
– پیازچه ۳ قاشق غذاخوری
– شوید تازه (یا هر سبزی دیگری که دوست دارید) ۳ قاشق غذاخوری
– نخودفرنگی به میزان دلخواه
– ذرت به میزان دلخواه
– ماست یونانی (جایگزین مایونز) یک و نیم فنجان
– سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
– آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
– ادویهجات به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در آب بجوشانید و خنک کنید و سپس به قطعات دلخواه برش دهید. مطمئن شوید تخم مرغها سفت شوند ولی زیاد از حد نپزند، یعنی دور زرده آنها طوسی نشود. سیب زمینیها را آبپز کرده و پوست بکنید. سپس به شکل مربع، به اندازه دلخواهتان برش دهید. کرفس، پیازچه و پیاز و شوید تازه را ریز خرد کنید. ذرت و نخودفرنگی را به آنها اضافه کنید. مواد را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید و سس را به آن اضافه کنید. سالاد را خوب مخلوط کنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند.
طرز تهیه سس سالاد:
برای تهیه سس کافیست میزان مناسبی از ماست یونانی، آبلیمو، خردل، نمک، فلفل، سیر و پاپریکا را در یک کاسه به خوبی باهم مخلوط کنید تا سس حالت کرمی پیدا کند. توجه داشته باشید که سس این سالاد هیجان انگیزنقش مهمی درطعم این سالاد دارد.