گوژر یک پیش غذای فرانسوی است که بسیار هم خوشمزه است و میتوانید در دورهمی ها درکنارغذای اصلی سروکنید.
مواد لازم برای چهار نفر:
– کره : شصت گرم
– آرد : صدو هشتاد گرم
– تخم مرغ : چهار عدد
– آب : دویست و پنجاه میلی لیتر
– نمک : یک قاشق چایخوری
– پنیر رنده شده : صدو پنجاه گرم
طرز تهیه:
ابتدا آب ، کره و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کره آب شود. در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و آرد را به صورت یکدفعه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر درست شود. قابلمه را مجدد روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا خمیر کمی تفت بخورد. زمانی که احساس کردید خمیر شروع به ته گرفتن کرد آن را از روی حرارت بردارید و به یک ظرف دیگر منتقل کنید تا کمی خنک شود. در این مرحله تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و خمیر را مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا پنیر را به خمیر افزوده و مخلوط کنید ، سپس آن را به شکل گلوله های یکدست درست کرده و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله از هم بچینید. روی خمیرها کمی پنیر بریزید و به فری که از قبل گرم شده منتقل کنید.
بعد از اینکه گوژرها پف کردند دمای فر را کاهش داده و اجازه دهید تا سطح آن ها طلایی شود.
نکته : می توانید به خمیر گوژر کنجد و یا سبزیجات معطر خشک هم اضافه کنید.