جوجه چینی یکی از غذاهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه درتمام دنیاست. این غذای لذیذوترد رابا سس های مختلف میتوانید سروکنید.
مواد لازم:
– ماءالشعیر بدون طعم: بین نیم تا یک لیوان
– آرد قنادی : یک و نیم لیوان
– سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
– بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
– ادویه جات : فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پاپریکا، نمک و کمی زردچوبه
– فیله مرغ: یک کیلو
طرز تهیه :
اندازه ی جوجه هارو باریک برش بزنید تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت شوند.
فیله ها رو میریزیم توی یه کاسه و ادویه ها رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و ۳ الی ۴ ساعت میذاریم تو یخچال.
آرد و ادویه ها و بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم. مواد خشک که با هم مخلوط شدند، ماءالشعیر اضافه می کنیم. باید اونقدر بریزید که غلظتش مثل ماست چکیده بشه.
سفیده ی تخم مرغ و با همزن خوب میزنیم تا کف کنه و سفت بشه و از ظرف نریزه. بعد به خمیرمون اضافه می کنیم.
حالا خمیر آماده است و فیله ها رو اضافه میکنیم و با یک قاشق، یک تکه فیله رو با خمیر دورش برمیداریم و توی روغن داغ می ریزیم. فیله ها باید تو روغن داغ شناور باشند.
در صورت تمایل میتونید پیاز خام حلقه شده یا قارچ رو هم توی این خمیر بریزید و سرخ کنید. نوش جان