غذای سنتی

کوکوسبزی

 

اگرشمابه دنبال تهیه یک غذای خوشمزه وپرخاصیت برای خانواده هستید،پیشنهادمابه شماکوکوسبزی است.

 

مواد لازم :
– سبزی کوکو: نیم کیلو(تره، جعفری، گشنیز، شوید)
– مغز گردو : ۲ پیمانه
– تخم مرغ: ۵ عدد
– پیاز: ۲ عدد
– آرد:۲ قاشق سوپخوری
– زعفران: نصف قاشق چایخوری
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– سیر: یک حبه رنده شده
– زردچوبه : یک قاشق چایخوری

 

طرزتهیه:
سبزی کوکو خرد شده را با تخم مرغ ها ، آرد ، زردچوبه ، سیر ، نمک و فلفل و زعفران حل شده مخلوط کنید. پیاز خرد شده را با گردوی کوبیده شده یا چرخ کرده در روغن سرخ کنید و بعد از ظرف خارج کنید تا سرد شود. بعد از سرد شدن به مواد قبلی اضافه کنید .
سپس در ماهیتابه روغن را داغ نمایید و مواد کوکو را توی آن بریزید تا بپزد. بعد از پخته شدن یک طرف کوکو، آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز بپزد .
بعد از اینکه دو طرف کوکو خوب سرخ شد باخیارشور یا زیتون ،کاهو و گوجه فرنگی تزئین و سرو کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *