نام این کباب لذیذ ژاپنی یاکیتوری است. پیشنهاد میکنیم به هر میزان که در مورد غذا سختگیر هستید، یاکیتوری (Yakitori) را از دست ندهید و آن را امتحان کنید. یاکیتوری با جوجه کباب شباهتهای بسیاری دارد.
مواد لازم:
– ران و سینه بدون استخوان: نیم کیلو
– جگر مرغ:۱۵۰ گرم
– پیازچه: ۸ بوته
– فلفل سبز قلمی : ۱۶ عدد
مواد لازم برای سس :
– استخوان مرغ: نیم کیلو
– سس سویا : به مقدار لازم
– آبلیموی تازه :۴ قاشق سوپخوری
– شکر :۴ قاشق سوپخوری
– کنجد بو داده:۲ قاشق سوپخوری
– نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان های مرغ را به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای شوند.
برای تهیه سس یاکی توری یک قابلمه بزرگ را آب ریخته، روی حرارت گذاشته و استخوان ها را در آن ریخته تا کاملا بپزد. بعد از پخت استخوان ها را در آورده و بگذارید آب مرغ به حدی تبخیر شود که فقط ۲ الی ۳ پیمانه از آن بماند.
سپس آب مرغ را پس از خنک شدن، داخل یخچال گذاشته تا ببندد و به صورت ژله در آید. این سس را می توان تا چند روز در یخچال نگه داشت.
سس سویا را با ژله مرغ در یک قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و سس غلیظی به دست آید.
بعد از این که سس خنک شد، تکه های مرغ را به مدت ۵ الی ۶ ساعت در این سس بخوابانید تا خوب مزه دار شوند.
حالا داخل سیخ به ترتیب، یک تکه مرغ، جگر، پیازچه و فلفل بزنید تا سیخ ها پر شوند.سیخ ها را روی کباب پز گذاشته و بپزید. بعد از پخت داخل ظرف بچینیدو باقیمانده سس را داغ کرده و روی کباب ها بمالید.