غذای سنتی

میرزا کدو

 

میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی است که به جای بادمجان از کدو برای طبخ ان استفاده می شود و خیلی هم خوشمزه است.

 

مواد لازم:
-کدو سبز نیم کیلوگرم
-تخم مرغ دو عدد
– سیر یک بوته
-روغن
-رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
-زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
-نمک
-فلفل

طرز تهیه:
ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.
تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *