لازانیاغذایی خوشمزه وپرطرفداره که ارزش غذایی بالایی هم داردو میتوان آن رابه روش های مختلف تهیه وآماده کرد.یکی ازروش های آماده سازی آن،سوخاری کردن لازانیااست که بدون استفاده ازفرودرزمان کمتری آماده سرومیشه
مواد لازم:
– شیر ۱ پیمانه
– پنیر موزارلای رنده شده ۱ پیمانه
– لازانیا ۷ ورق
– نمک و فلفل به میزان لازم
– قارچ خرد شده ۱ پیمانه
– تخم مرغ ۱ عدد
– پودر سوخاری ۱ پیمانه
– روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
قابلمه حاوی مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و ورق های لازانیا را همراه مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شوند، سپس آنها را آبکشی کنید. در یک تابه یک چهارم پیمانه روغن را به همراه نصف شیر روی حرارت قرار دهید و بعد از گرم شدن آن پنیر را به آن اضافه کنید تا آب شود. در یک تابه دیگر قارچ را به همراه مقداری روغن تفت دهید، سپس مقداری از مایهی پنیر را روی هر ورق لازانیا قرار دهید و تعدادی قارچ روی آن بریزید. هر کدام از ورقها را تا کنید و آن را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند، بعد از آنکه ظرف را از یخچال بیرون آوردید، در یک کاسه تخم مرغ و شیر را خوب با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را بریزید. حالا هر کدام از تکههای لازانیا را ابتدا داخل کاسه شیر و تخم مرغ و سپس داخل کاسه پودر سوخاری کاملا بغلتانید. در یک تابه گود مقدار مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه های لازانیا را داخل آن خوب سرخ کنید. لازانیاهای سرخ شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.