غذای ملل

چیکن اورینتال

 

 

حالا نوبت یک غذای خوشمزه ولذیذه؛خوراک مرغ شرقی که طعم ومزه ی اونو فراموش نخواهیدکرد

 

مواد لازم :
* یک چهارم فنجان کره
* یک چهارم فنجان آب مرغ
* ۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال و آناناس
* ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
* ۱ قاشق غذاخوری پیاز رنده شده
* ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شیره خرما
* یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
* کمی هل
* نمک و فلفل
* 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
* ۱ قاشق غذاخوری آب
* برنج پخته
* پیازچه حلقه ای برای تزیین
* نیم کیلو گوشت ران مرغ بدون استخوان
* یک دوم فنجان آرد سفید
* نمک و فلفل
* ۱ عدد تخم مرغ
* روغن مایع

طرز تهیه :
کره را روی حرارت می گذاریم تا آب شود .پیاز و آب مرغ و آب میوه و سویا سس و شیره یا شکر قهوه ای و زنجبیل و هل را اضافه می کنیم نمک و فلفل می زنیم روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم تا جوش بیاید . حدود ۵ دقیقه می گذاریم بپزد.
نشاسته را در آب حل می کنیم و داخل سس می ریزیم. به محض اینکه شروع کرد به غلیظ شدن از روی حرارت بر می داریم.
آرد را در ظرفی با نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
تخم مرغ را در ظرف دیگری میریزیم و با ۱ قاشق چایخوری آب بهم می زنیم.
روغن را در ظرفی روی حرارت داغ می کنیم.
تکه های مرغ را اول در تخم مرغ بعد در آرد می چرخانیم تا سطح تکه ها از آرد پوشیده شود.
در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. روی دستمال می گذاریم تا روغن اضافه اش گرفته شود.
تمام مرغ های سرخ شده را در ظرفی ریخته سس را روی آن می ریزیم با پیازچه تزیین می کنیم و با برنج سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *