اگه غذاهای دریایی رودوست داریدخوراک میگومغولی روحتماامتحانش کنید
مواد لازم:
* یک کیلو میگوی پاک شده
* روغن برای سرخ کردن
* ۱ قاشق چایخوری زنجبیل له شده
* ۱ قاشق غذاخوری سیر له شده
* یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک
* یک دوم فنجان سس سویا یا جانشین سویا سس
* یک دوم فنجان آب
* یک دوم فنجان شکر قهوه ای یا شیره خرما یا انگور یا شکر
* ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
* یک دوم فنجان پیازچه ( انگشتی بریده شود )
* نشاسته ذرت به میزان لازم
طرز تهیه :
میگو ها را در نشاسته خوب می غلتانیم تا کاملاً سطح آنها پوشیده شود.
پیازچه ها را در روغن داخل تابه تفت می دهیم و از تابه خارج می کنیم و میگوها را سری سری داخل تابه سرخ می کنیم. حدود ۵ دقیقه هر سری میگو را سرخ می کنیم. وقتی از روغن درآوردیم روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغنش گرفته شود.
کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و سیر و زنجبیل و فلفل قرمز را داخلش تفت می دهیم.
آب و سویا سس و شیره یا شکر و سرکه را اضافه می کنیم و حدود ۵-۶ دقیقه هم می زنیم تا سس غلیظ شود.
میگو و پیازچه را در ظرفی مخلوط می کنیم و سس را اضافه می کنیم و در نهایت با برنج سرو می کنیم.