کیک و شیرینی

فرنچ تُست فرانسوی

 

صبحانه یک وعده‌ی غذایی بسیار مهم است. برای یک روز پر انرژی و شاد، بهترین کار این است که روز خود را با یک صبحانه‌ی خوشمزه و مقوی شروع کنید. با این روش می‌توانید در ۳۰ دقیقه صبحانه ای را برای ۴ نفر تهیه کنید.

 

موادلازم:
– دارچین به مقدار لازم
– جوز هندی رنده شده نصف قاشق چای‌خوری
– وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
– شیر پر چرب دو پیمانه
– تخم‌مرغ بزرگ شش عدد
– شکر چهار قاشق غذاخوری
– نمک به مقدار لازم
– عسل به میزان لازم
– کره چهار قاشق غذاخوری
– نان سفید هشت برش

 

 

طرز تهیه:
یک شلف شبکه‌ای را داخل فر بگذارید و دما را به ۹۵ درجه سانتیگراد برسانید. اگر از نان تازه استفاده می‌کنید، چند برش آن را روی یک شلف بگذارید و هر دو روی آنها را در اجاق برشته کنید. حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
همزمان، در یک کاسه بزرگ «تخم‌مرغ‌ها، شکر، نمک، دارچین، جوز هندی، و وانیل» را هم بزنید و مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی شعله متوسط بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره در وسط آن قرار دهید و بچرخانید تا به همه سطح آن برسد. حدود ۵ دقیقه بعد باید حباب در سطح کره ظاهر شده باشد. دو برش نان را داخل مایع تخم‌مرغ بگذارید و تا کامل اشباع شوند. سپس آنها را به ماهیتابه منتقل کنید و حدود ۳ دقیقه سرخ کنید، تا زمانی که زیر آنها قهوه‌ای شود.
حالاروی نان‌ها کمی شکر بریزید و بچرخانید تا روی دوم‌شان هم سرخ شود، این هم ۳ دقیقه دیگر. می‌توانید تُست‌های سرخ شده را به اجاق گرم‌کن منتقل کنید تا بقیه‌شان را هم بپزید و سپس همه را با هم گرم و تازه سِرو کنید.
روی تُست‌ها قطعات کوچک کره بگذارید، و شربت افرا یا عسل و یا شکلات صبحانه بریزید و میل کنید. حتی می‌توانید برای سِرو بهتر آنها را روی هم سوار کنید و برش بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *