ساندویچ

همبرگر پیاز و گوشت

 

پیازهای درشت حلقه‌ای سرخ‌ شده، می‌توانند طعم برگر را زیر و رو کنند اگر برگر آبدار و پیاز نیم‌سوز را میپسندید، حتما طعم این غذا زیر زبان‌تان خواهد ماند.

 

موادلازم:
– روغن نصف قاشق چایخوری
– گوشت گوساله چرخ کرده صدوچهل گرم
– نمک، خردل و فلفل سیاه به مقدار لازم
– پیاز حلقه‌ای یک عدد درشت
– پیاز رنده شده یک عدد کوچک
– پنیر چدار دو ورق
– نان همبرگر دو عدد
– خیارشور به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را کامل بگیرید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه بزرگ پخش کنید و روی شعله زیاد حرارت دهید. سپس گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل گرد در تابه بیندازید. روی گوشت‌ها را به آرامی با کفگیر فشار دهید تا آب آن روی شعله زیاد بیرون بیاید. در صورت امکان، می‌توانید برگرتان را در دستگاه گریل طبخ کنید. به سرعت پیازهای حلقه شده را روی برگرهای در حال پخت پخش کنید. پیازها روی شعله زیاد به سرعت تغییر رنگ و حالت می‌دهند و گوشت برگر هم در آبی که از پیازها خارج می‌شود، مغزپخت می‌شود. پس از اینکه پیازها کمی تغییر رنگ داد و هر دو روی برگر سرخ شد، برگرها را روی پیازها بگذارید. حدود 2 دقیقه صبر کنید تا پیازها رنگ بگیرند. حواستان باشد که برای این برگر، به پیاز سرخ شده نیاز ندارید و مثل تصویر، تنها باید منتظر بمانید تا پیازها اندکی تغییر رنگ بدهند. پیاز طلایی و برگر سرخ شده، نشانه آماده شدن غذای شماست. در آخرین مرحله، ورقه پنیر را روی برگر بگذارید تا آب شود.
در انتها روی نان همبرگر کمی سس خردل بریزید و چند برش خیارشور را هم روی نان بگذارید. در پایان با یک کفگیر، پیاز، گوشت و پنیر را بلند کنید و لای نان بگذارید. برگر شما باید کاملا داغ به نان منتقل شود تا با گرما و بخارش نان همبرگر هم گرم شود.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *