غذای سنتی

کوکوی نخودفرنگی

 

کوکوها از جمله غذاهای ساده‌، ایرانی و خوشمزه‌ای هستند که به راحتی می‌توان آن‌ها را در خانه تهیه کرد. انواع مختلف کوکو را می‌توان با سبزیجات متنوع درست کرد. یکی از کوکوهای خوشمزه و سرشار از ویتامین کوکوی نخودفرنگی است. نخودفرنگی علاوه بر داشتن ویتامین‌های مختلف، باعث کنترل وزن و پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.

 

مواد لازم:
– ۱ قاشق چای‌خوری پودر شوید
– ۱ قاشق چایخوری آرد
– ۲ عدد تخم‌مرغ
– نمک و فلفل به میزان لازم
– روغن به میزان لازم
– ۱ عدد سیب‌زمینی متوسط پخته‌شده
– ۱ حبه سیر
– ۱۵۰ گرم نخودفرنگی پخته‌شده

 

طرز تهیه:
ابتدا نخود‌فرنگی را در قابلمه‌ای با مقداری آب و نمک بپزید. دقت کنید که آب را به اندازه‌ای بریزید که بعد از پخت نخودفرنگی هیچ آب اضافه‌ای باقی نماند. اگر نخودفرنگی پخته شد و آب باقی ماند در قابلمه را بردارید و حرارت را زیاد کرده تا آّب اضافی تبخیر شود.
سپس نخودفرنگی را به همراه سیر و سیب‌زمینی پخته شده میکس کنید تا کاملا یکدست شوند. مواد را در ظرف گودی خالی کنید و دو عدد تخم‌مرغ را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و با هم‌زن دستی هم بزنید. زمانی که مواد کوکو کاملا یکنواخت شد یک قاشق چای‌خوری شوید خشک و یک قاشق چای‌خوری آرد به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
حالا در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و مانند سایر کوکوها دو طرفش را سرخ کنید.
کوکوی نخودفرنگی را با خیارشور، گوجه‌فرنگی و یا سایر سبزیجات دلخواه‌تان سرو کرده و با نان نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *