کیک و شیرینی

پیراشکی توپی

 

پیراشکی توپی یکی از انواع دونات است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و شما می توانید با دستور زیر در خانه بپزیدو از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:
– روغن نباتی به میزان لازم
– شیر یک فنجان
– تخم مرغ بزرگ یک عدد
– آرد دو فنجان
– شکر دو قاشق سوپخوری
– بکینگ پودر چهار و نیم قاشق سوپخوری
– نمک نصف قاشق چایخوری
– کره آب شده یک چهارم فنجان

مواد لازم برای رویه پیراشکی:
– شکر قنادی یک و نیم فنجان
– شیر چهار قاشق سوپخوری
– عصاره وانیل دو قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا روغن را در قابلمه ای بزرگ بریزید ، مقدار روغن باید حداقل پنج سانتی متر در داخل ظرف برسد. سپس دماسنج آشپزی را به قابلمه وصل کنید و روغن را تا جایی که دمای آن به صد و هشتاد درجه سانتی گراد برسد ، باید داغ کنید و سپس کف یک سینی را با حوله کاغذی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه ، تخم مرغ را بشکنید و سپس به آن شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. در یک کاسه متوسط دیگر آرد ، بکینگ پودر ، شکر و نمک بریزید و با هم ترکیب کنید.

 

سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به این مواد اضافه کنید و بعد از آن هم کره آب شده را اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم بدست آید. وقتی که دمای روغن به صد و هشتاد درجه سانتی گراد رسید ، می توانید با یک ملاقه بستنی کوچک ، اسکوپ هایی به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر جدا کنید و در روغن قرار دهید. مواظب باشید که تابه خیلی پر نشود ، پیراشکی های توپی را به مدت دو دقیقه سرخ کنید و آنها را درون روغن بچرخانید تا به صورت قهوه ای طلایی شوند. سپس با یک کفگیر ، پیراشکی های توپی را از روغن خارج کنید و در سینی که قبلا با حوله کاغذی پوشانده اید ، به صورت مرتب بچینید.

 

در آخر پیراشکی یا دونات ها را داخل مخلوط رویه کنید و سپس آنها را روی توری بچینید تا شربت اضافی آنها در داخل سینی بچکد. حال پیراشکی های توپی را سرو و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *