در این نوع غذا گوهان (برنج ژاپنی) به همراه تخم مرغ خام همزده میشه و به عنوان چاشنی از سس سویا استفاده میشود.
تاماگو گوهان Tamago gohan به معنی “برنج تخم مرغ” غذای ژاپنی است که دلچسب و خوشمزه و در عین حال بسیار ساده و سریع است و با تخم مرغ خام در عرض چند دقیقه آماده میشه اما ما در اینجا طبق ذائقه کسانی که به احتمال زیاد علاقهای به خوردن تخم مرغ خام ندارن، دستورپخت این غذای تخم مرغی ژاپنی رو تغییر دادیم؛ ولی در انتهای مطلب نحوه ی درست کردن اصلی آن را هم برای شما توضیح دادیم.
مواد لازم:
– ۳ قاشق غذاخوری روغن
– ۴ عدد تخم مرغ
– ۴ فنجان برنج
– ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
– ۴ عدد پیازچه
طرز تهیه:
اول کار باید برنج رو آماده کنید. یه برنج دم کشیده برای این غذای تخم مرغی ژاپنی، عالی و مناسبه.بعد باید تخم مرغ هارو دونه دونه بشکونید و یکم با نمک و فلفل هم بزنید. حالا یه تابه را روی حرارت زیاد بزارید. ۱ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز بهش اضافه کنین و بچرخونید تا کل تابتون رو پوشش بده. تخم مرغ های زده شده را داخل تابه بریزین و هم بزنین.
وقتی ۷۰ درصد تخممرغها پخته شدن، ۲ قاشق غذاخوری روغن رو اضافه کنین و بعد برنج رو هم توی تابه بریزین و برنج و با تخم مرغ مخلوط کنین به طوری که تخم مرغ ها لابه لای برنج باشن.
حالا وقت سس سویاست. سس سویا را در اطراف تابه اضافه کنین تا کمی بسوزه و طعم دودی و اسموکی پیدا کنه. حرارت رو کم کنین؛ نمک و سایر ادویههایی که دوسشون دارین رو به سلیقه خودتون اضافه کنین و همه چیز را خوب مخلوط کنین. آخر کار پیازچه ها رو که از قبل خرد کردین، با سایر مواد مخلوط کنید و سرو کنین.غذای تخم مرغی ژاپنی شما آماده است.
نکته:
میتونید این دستور رو با برنجی که از قبل پختین و در یخچال نگهداری میکنین، آماده کنید و اون رو داخل ماکرویو گرم کنید.
طرزتهیه تاماگوکاکه گوهان اصلی:
۱.یک تخممرغ تازه را در داخل ظرف بشکنید.
۲. کمی سس سویا به تخم مرغ اضافه کنید.
۳. سس سویا و تخم مرغ را بهم بزنید.
۴. برنج را داخل ظرف گودی ریخته و یک چاله در داخل برنج ایجاد کنید.
۵. مخلوط تخم مرغ و سس سویا را در داخل این گودی بریزید.
۶. مواد را با برنج مخلوط کنید. محصول رنگی زرد دارد.
روش دیگر: مخلوط کردن تخم مرغ و سویا سس همزمان با برنج