سالاد و دسر

سوفله شکلاتی

 

دسر در کشورهای مختلف جهان به عنوان یک وعده در پایان یک وعده غذایی محسوب و سرو می‌شود. دسرها معمولاً طعم شیرینی دارند و مصرف آن‌ها لحظات شیرین و یک حس خوشایند را در مهمانی‌ها و بعد از غذا ایجاد میکند.

مواد لازم:
– وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
– تخم مرغ ۲ عدد
– خامه ۱ پیمانه
– پودر قهوه ۲ قاشق سوپخوری
– آب گرم ۷ قاشق سوپخوری
– پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
– کره ۱ قاشق سوپخوری
– پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
– شکر سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده را با نصف شکر و وانیل، با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. پودرقهوه را در دو قاشق سوپخوری آب گرم حل نموده، به زرده اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاَ یکدست شود. کاکائو و کره را روی شعله کم بگذارید تاکاکائو در کره حل شود. سپس پودر ژلاتین را به پنج قاشق سوپخوری آب اضافه کرده و روی بخار آب قرار دهید. تا پودر ژلاتین در آب حل شود. مایه را در داخل ظرف زرده تخم مرغ ریخته وخوب مخلوط کنید. بعد خامه را باهمزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و به مایه اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را در ظرف جداگانه با همزن برقی هم بزنید. سفیده‌های تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد. یک چهارم شکر را به تدریج اضافه نموده و با درجه متوسط همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. سپس آن را آرام آرام به مایه اضافه کنید.
مایه را در ظرف مورد نظر ریخته، به مدت نه ساعت در یخچال قرار دهید، تا کاملاَ بسته شود. بعد از این مدت ظرف را از یخچال خارج کرده و ته ظرف را یک لحظه در آب گرم زده و در ظرف مورد نظر برگردانید.
می توانید برای تزیین آن از خامه فرم گرفته یا کمپوت میوه و یا با هر پودر یا میوه دلخواه استفاده و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *