غذای سنتی

املت قارچ

 

املت قارچ یکی از انواع املت های تخم مرغ است و غذایی سریع و خوشمزه است که در تمام دنیا بیشتر به عنوان وعده صبحانه تهیه می شود.

مواد لازم:
– عصاره مرغ ۱ بسته
– تخم مرغ ۳ عدد
– پیازچه ۴ شاخه
– قارچ ۲۰۰ گرم
– کره ۵۰ گرم
– فلفل دلمه ای ۱ عدد

 

 

طرز تهیه :
ابتدا کره را داغ کنید و پیازچه و فلفل دلمه ای خرد شده را در آن تفت دهید. بعد از سه دقیقه قارچ خرد شده را به آن بیفزایید و مواد را هم بزنید و اجازه دهید تا آب قارچ گرفته شود. اگر مایلید یک قاشق رب گوجه فرنگی با عصاره مرغ به مواد بیفزایید. سطح مواد را صاف کنید و بعد تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها چند دقیقه بپزند.
حالا املت را سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *