این سالاد خوشمزه و لذیذ که خیلی هم طرفدار داره نوع متفاوتی از سالاد مکزیکی است که حتما می پسندید.
مواد لازم:
-کلم پیچ بنفش: یک دوم کاسه ماست خوری
– شکر: یک دوم قاشق غذا خوری
– ماست: یک کاسه ماست خوری
– سرکه: چهار قاشق غذا خوری
– کلم پیچ سفید: یک دوم کاسه ماست خوری
– کنسرو ذرت: یک کاسه ماست خوری
– کالباس: سیصدگرم
– سس مایونز: یک کاسه ماست خوری
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید کلم بنفش و کلم سفید را به صورت برگ برگ جدا کرده و خوب بشویید. بعد آنها را به صورت ریز و نواری خرد کنید. سپس کالباس ها را هم به صورت ریز خرد کرده و با کلم هایی که از قبل خرد کرده بودید به همراه ذرت داخل یک ظرف مخلوط کنید. می توانید کمی از ذرت و کالباس ها را هم برای تزیین سالاد مکزیکی کنار بگذارید.
برای درست کردن سس سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت میتوانید ماست و سس مایونز را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی شکر و سرکه و نمک و فلفل را هم به آنها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد آن را درون سالاد ریخته و حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید که به خورد مواد سالاد برود و طعم آنها را یکدست کند. می توانید مقداری از سس را هم برای تزیین روی این سالاد استفاده کنید.