سالاد و دسر

سالادکالباس و ذرت

 

این سالاد خوشمزه و لذیذ که خیلی هم طرفدار داره نوع متفاوتی از سالاد مکزیکی است که حتما می پسندید.

 

مواد لازم:
-کلم پیچ بنفش: یک دوم کاسه ماست خوری
– شکر: یک دوم قاشق غذا خوری
– ماست: یک کاسه ماست خوری
– سرکه: چهار قاشق غذا خوری
– کلم پیچ سفید: یک دوم کاسه ماست خوری
– کنسرو ذرت: یک کاسه ماست خوری
– کالباس: سیصدگرم
– سس مایونز: یک کاسه ماست خوری
– نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا باید کلم بنفش و کلم سفید را به صورت برگ برگ جدا کرده و خوب بشویید. بعد آنها را به صورت ریز و نواری خرد کنید. سپس کالباس ها را هم به صورت ریز خرد کرده و با کلم هایی که از قبل خرد کرده بودید به همراه ذرت داخل یک ظرف مخلوط کنید. می توانید کمی از ذرت و کالباس ها را هم برای تزیین سالاد مکزیکی کنار بگذارید.
برای درست کردن سس سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت می‌توانید ماست و سس مایونز را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی شکر و سرکه و نمک و فلفل را هم به آنها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد آن را درون سالاد ریخته و حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید که به خورد مواد سالاد برود و طعم آنها را یکدست کند. می توانید مقداری از سس را هم برای تزیین روی این سالاد استفاده کنید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *