سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. میاندازد؛ سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ میکند. سس خردل تهیه شده از دانه خردل بسیار مفید می باشد و به راحتی میتوان با مخلوط کردن چند ماده سس خردل را تهیه کرد.
مواد لازم:
– پودرخردل: دو قاشق غذاخوری
– آرد: ۱ قاشق غذاخوری
– آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
– خامه: ۱۸۰ گرم
– فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
– کره: ۸۰ گرم
– آب یا آب گوشت : نصف لیوان
– نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره را در تابه روی حرارت قرار دهید و آرد را با کره تفت دهید. آب گوشت یا آب را به آن بیفزایید و هم بزنید سپس نمک، فلفل، خردل، خامه و اگر مایلید سبزی معطر را به آن بیفزایید و هم بزنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود. بهتر است بدانید که این سس بیشتر برای همبرگر مورد استفاده قرار می گیرد.
نکته:
– اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.
– سس خردل را می توانید نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.