یک پیراشکی روسی خوشمزه پر از عطر مزه ها و طعم های دوست داشتنی. بلینی جزو آن دسته از غذاهایی است که بسیار سالم و ساده است و از آن می توانید حتی در سفره صبحانه خود استفاده کنید.
مواد لازم :
>>> بیست تا بیست و پنج عدد کرپ بلينی (خمیر پیراشکی)
>>> پنج فنجان گوشت پخته ( ازمرغ و بوقلمون هم می توان استفاده کرد)
>>> یک دوم قاشق غذاخوری کره
>>> یک یا دو عدد پياز خرد شده
>>> شش عدد تخم مرغ آب پز رنده شده
>>> یک چهارم یا یک سوم فنجان آب گوشت يا مرغ
>>> نمک و فلفل
>>> روغن برای سرخ کردن پيراشکی ها
طرز تهیه :
گوشت پخته را در غذاساز ا با گوشتکوب برقی خوب له می کنيم
کره را در تابه داغ می کنيم و پياز را با نمک در کره خوب سرخ می کنيم.
تخم مرغ آب پز رنده شده و گوشت و کمی آب گوشت را به پياز داغ اضافه می کنيم و مخلوط می کنيم.
آب گوشت به اندازه ای اضافه می کنيم که مخلوط را به صورت خمير به هم بچسباند.
کرپ ها را یکی یکی روی ميز قرار می دهیم و مقداری از مخلوط گوشت را به صورت لوله ای وسط خمير می گذاريم.
دوطرف (چپ و راست) را روی لوله مخلوط گوشت بر می گردانيم.
گوشه کرپ رو برميگردانيم روی مخلوط گوشت و شروع به لوله کردن پيراشکی می کنيم.
پيراشکی های آماده شده را در تابه با یک دوم قاشق غذاخوری روغن داغ سرخ می کنيم.
وقتی يک طرفشان سرخ شد برميگردانيم تا طرف ديگر هم سرخ شود.
بعد از اینکه همه را سرخ کردیم در ظرف مناسب چیده و سرو می کنیم.