کال کباب یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و اصیل گیلانی است که در رستورانها نیز کنار غذای اصلی سرو میشود و طرفداران زیادی هم دارد.
مواد لازم:
– بادمجان: ۱ کیلوگرم
– رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
– گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
– نمک: ۱ قاشق چایخوری
– گلپر: ۱ قاشق چایخوری
– سبزی چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
– سیر: ۴ حبه رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانهای شسته را روی اجاق و یا روی آتش یا درون فر کبابی میکنیم. سپس بادمجانهای کبابی را پوست بگیرید و با گوشت کوب دستی یا برقی خوب آنها را له کنید.
حالا سیرها را پوست بگیرید و با گوشت کوب له کنید. البته میتوانید سیرها را رنده ریز هم بکنید و به بادمجانها اضافه کنید. در نهایت نعناع، فلفل سیاه، نمک و گردوی آسیاب شده و رب انار ملس یا ترش را به مواد موادتان اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد از آماده شدن آن را با دانههای انار تزئین و در ظرف مناسب سرو کنید. این غذا را میتوانید در کنار غذای اصلی نوش جان کنید.