پیش غذا

حلوای خرما

 

این حلوای فوق العاده خوشمزه ، دلچسب و مقوی بسیار مناسب روزه داران در ماه مبارک رمضان است ضمن اینکه بجز این ایام هم به عنوان یک دسر میتوانید میل کنید.

مواد لازم:
– ۱۵۰ گرم آرد گندم
– ۳۰۰ گرم خرما
– ۱۵۰ گرم روغن مایع
– یک دوم قاشق غذاخوری پودر دارچین
– یک چهارم قاشق چای‌خوری زنجبیل
– پودر پسته و نارگیل برای تزیین

طرز تهیه
ابتدا خرما‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید سپس خرما‌ها را له کنید.
آرد را الک کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش تغییر کند بعد از تغییر رنگ، آرد را از تابه بیرون بیاورید و بعد از آن که دوباره آن را الک کردید به تابه برگردانید.
حالا روغن را در تابه بریزید تا رنگ آرد، قهوه‌ای روشن شود. سریع و به‌صورت مداوم هم بزنید و خرما‌های له‌شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا دسر شما یکنواخت شود.
سپس زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و حرارت را کم کنید بعد از مدت کمی حلوا را از روی حرارت بردارید و با پودر پسته و نارگیل تزیین و سروکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *