غذاهای مکزیکی به خاطر طعم تند و تیز و خوشمزه ای که دارند طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا پیدا کرده اند. یکی از محبوب ترین و مشهورترین غذاهای مکزیکی «تاکو» است.
تاکو به معنای لقمه است و یک فینگر فود ساده و کم هزینه و خوشمزه برای مهمانی و تولد و دورهمی هاست.
مواد لازم برای ۶ نفر:
– ادویه مخصوص تاکو: به مقدار لازم
– پنیر پارمزان رنده شده: ۵ قاشق غذاخوری
– جعفری ساطوری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
– پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد کوچک برای روی تاکو
– زیتون سیاه یا سبز بدون هسته: به مقدار دلخواه
– سس سالسا: به مقدار لازم
– نمک: به مقدار لازم
– نان ترتیلا یا نان مدیترانهای: ۱ بسته
– گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد متوسط
– سیر ساطوری خرد شده: ۲ حبه
– فلفل سبز تند: ۳ عدد ریز خرد شده
– کاهو خرد شده: نصف یک عدد خرد شده
– گوجه فرنگی خرد شده: ۲ عدد ریز خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا سبک شود. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.سیر را هم اضافه کنید. کمی که تفت خورد نمک و ادویه تاکو را اضافه کنید. نصف استکان آب اضافه کنید تا گوشت خوب پخته شود. در نهایت آبی که اضافه کردهاید باید کاملا بخار شود و هیچ آب اضافی در گوشت نباشد. حالا مایه گوشت را به مقدار دلخواه در نانهای ترتیلا یا پیتا یا لواشی که برش زدهاید بریزید و روی آن را با گوجه فرنگی ریز خرد شده، زیتون بدون هسته و برش زده، کاهو، پیاز، جعفری و پنیر پارمزان پر کنید و روی مواد سس سالسا بریزید و نوش جان کنید.
ادویه مخصوص تاکو مکزیکی:
– پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
– پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
– پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
– پودر فلفل پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
– پودر آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
– پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
تمام این مواد را با هم ترکیب کنید و در یک ظرف ادویه در بسته نگه دارید و به مقدار دلخواه برای درست کردن تاکو از آن استفاده کنید.
نکته:
برای درست کردن انواع تاکو میتوانید هم از نان ترتیلا استفاده کنید و هم از نان پیتا یا مدیترانهای و حتی نان لواش. اگر از نان پیتا یا نان لواش استفاده میکنید نانها را چند دقیقه به حالت نان تاکو یعنی کمی خمیده در فر بگذارید تا مقداری خشک شوند، البته این کار سلیقهای است و شما میتوانید تاکو را با همان نان نرم پیتا یا لواش درست کنید.