کیک و شیرینی

کیک توت فرنگی

 

فصل توت فرنگیه و وقتشه که از این میوه ی خوشگل وخوشمزه توی کیک ودسر ونوشیدنی استفاده کنیم.کیک توت فرنگی یکی ازکیک های لذیذو پرطرفداره که می تونیدبه عنوان عصرانه همراه بایک نوشیدنی خنک میل کرده یاآن راپس ازغذا به عنوان دسر سرو کنید.

 

مواد لازم برای هفت نفر:
– پودر کیک توت فرنگی: یک بسته
– تخم مرغ: سه عدد
– روغن مایع: نصف لیوان
– شیر: یک لیوان

طرزتهیه:
برای تهیه کیک توت فرنگی ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سپس سفیده را در ظرفی با همزن می زنیم تا حدی که اگر ظرف را برعکس می کنیم از ظرف نریزد. زرده تخم مرغ را نیز در ظرف جداگانه ای می زنیم. بعد روغن و شیر را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و سپس پودر کیک توت فرنگی را کم کم به آن اضافه می کنیم. وقتی که مواد با هم خوب مخلوط شد سفیده تخم مرغ را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم به طوری که سفیده تخم مرغ حالت خود را از دست ندهد.
وقتی مواد که کاملا با یکدیگر مخلوط شد آن را ده دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مواد خود را بگیرد. در مرحله آخر قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و در فر در دمای صد و نود درجه سانتیگراد قرار می دهیم و صبر می کنیم تا کیک کاملا پخته شود. زمانی که زمان پخت به پایان رسید ظرف را از فر خارج نموده مدتی آن را در هوای محیط قرار می دهیم تا کیک سرد شود.سپس با خامه صبحانه و توت فرنگی تزئین میکنیم.
در پایان کیک آماده را برش زده و سرو میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *