خوراک کاری مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار هندی است. این خورش با مواد متنوعی تهیه می شود و در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای ، قارچ و … هم در کنار دیگر مواد استفاده کنید.
مواد لازم:
– رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
– فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
– پیاز یک عدد
– تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
– سیر دو حبه
– سینه مرغ دو عدد
– زیره یک چهارم قاشق چایخوری
– عصاره کاری یک عدد یا پودرکاری ۳ قاشق غذاخوری
– عصاره مرغ یک عدد
– پوست لیموی رنده شده یک قاشق چایخوری
– کره صدگرم
– گشنیزیاجعفری خرده شده برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا پیاز نگینی شده و سیر له شده را داخل کره تفت داده تا نرم شود ، سپس تخم گشنیز و زیره را به همراه عصاره یا پودرکاری و عصاره مرغ و فلفل قرمزاضافه کرده و تفت دهید. مرغ را به شکل تکه های کوچکتر از جوجه کبابی خرد کرده و همراه آب و پوست لیموی رنده شده و رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاد و سپس حرارت را کم کرده تا مرغ بپزد . پس از اینکه خورشت به طور کامل آماده شد آنرا با جعفری یا گشنیز خرد شده تزیین و به همراه نان یا برنج سرو کنید.