همه طرفدار غذاهای متفاوت ودر عین حال خوشمزه ولذیذ هستندمخصوصا اگراین غذا راحت و سریع آماده بشه
مواد لازم برای چهار نفر:
– سس خردل نصف پیمانه
– عسل نصف پیمانه
– سس مایونز نصف پیمانه
– پیاز داغ یک قاشق غذاخوری
– قارچ ورق شده یک لیوان
– سینه مرغ چهار عدد
– نمک و فلفل دو قاشق چایخوری
– فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
– ژامبون گوشت ورقه ای شش عدد
– پنیر پیتزا رنده شده دو لیوان
– جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
– روغن نباتی یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست را به ضخامت یک و نیم سانت کوبیده و با نمک و فلفل آغشته و سپس آن را بپوشانید و برای سی دقیقه در یخچال قرار بدید.
فر را از قبل روی دمای صدو هشتاد درجه سانتیگراد گرم کنید. ژامبون ها را در یک ماهیتابه بزرگ کمی سرخ کنید. در یک کاسه متوسط سس خردل، عسل، مایونز و قطعات پیاز خرد شده را مخلوط کنید. نیمی از سس را برداشته و بقیه آن را بپوشانید و در یخچال بذارید تا موقع سرو استفاده شود.
سینه مرغ را در روغن قرار داده و سرخ کنید بعد از سرخ شدن ، سینه ها در یک ظرف پیرکس قرار دهید و حسابی با سس خردل و عسل که قبلا آماده کردیدآغشته کنید. قارچ و ژامبون را هم بصورت لایه ای روی مرغ ها قرار دهید و روی آن پنیر خرد شده را بریزید. ظرف پیرکس را در فر از قبل گرم شده به مدت پانزده دقیقه تا زمانی که پنیر آب شود یا آب مرغ تمام شود قرار دهید.
بعد از خارج کردن از فر در ظرف مناسبی بریزید و باجعفری تزئین کرده و با سس خردل و عسل سرو کنید.