شربت هل بسیار خوشمزه است و همه از خوردن آن لذت می برند. شربت هل خاصیت های زیادی دارد؛ باعث تقویت معده می شود و می تواند باعث هضم بهتر غذا شود و به طور کلی سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و بیماری های گوارشی را درمان می کند و باعث افزایش اشتها می شود.
مواد لازم:
– عرق هل یک لیتر
– عرق زنجبیل نیم لیتر
– دانه های نیم کوب شده هل سی و پنج گرم
– عسل پانصدگرم
طرز تهیه:
در ابتدا عرقیات را با هم ترکیب و مخلوط کنید و سپس دانه های خرد شده هل را به ترکیب عرقیات خود اضافه کنید و بگذارید پنج ساعت بماند و سپس ترکیب مواد را بگذارید پنج دقیقه در حالت ملایم بجوشد و پس از اینکه ترکیب موادتان به پنجاه درجه سانتیگراد رسید آن را صاف کنید و عسل را به آن اضافه کنید. شربت را خوب هم بزنید تا غلیظ شود. اگر عرقیات در دسترس نبود می توانید از یک و نیم لیتر آب به همراه شصت گرم هل و بیست و پنج گرم زنجبیل خشک شده استفاده کنید.