پیش غذا

دویماج

 

دویماج یکی از غذا‌های خوشمزه و محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل این میان وعده و عصرانه لذیذ را به شیوه‌های مختلف تهیه می‌کنند.

 

مواد لازم:
– پنیر تبریز ۲۰۰ گرم
– کره ۱۰۰ گرم
– نان خشک تبریزی ۴ عدد (نان نازک سفید خشک شده)
– گردوی خرد شده به میزان لازم
– آب یا دوغ یک لیوان یا به میزان دلخواه (برای مخلوط کردن، خیس کردن و فرم دادن نان خشک)

طرز تهیه:
نان‌ها را درون کاسه‌ای بزرگ به اندازه دلخواه خرد کنید و کم‌کم آب (یا دوغ) را به آن اضافه کنید و هم بزنید. خرده‌های نان نباید مثل ترید آبگوشت له شوند. همین قدر که‌تر باشند تا بتوان آن‌ها را گلوله کرد، کافی است. پنیر را ریز رنده یا خرد کرده و به آن اضافه کنید. اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه و کاملا با دست مخلوط کنید. مواد را درون دست‌ها به شکل گرد فشرده کنید تا کاملا به‌هم بچسبد و متلاشی نشود. اگر این مواد از هم باز شد کمی آب و کره آب‌کرده اضافه کنید. به همین راحتی دویماج شما آماده است. نوش جان

نکته ها:
– دویماج برای صبحانه کودکان هم مناسب است و سریع آماده می‌شود.
– در برخی از نواحی درون همین مواد سبزی خوردن ساطوری شده یا کاهوی ریزشده می‌ریزند.
– برای عصرانه آن را همراه با سبزی خوردن و میوه‌هایی مانند انگور و هندوانه هم سرو می‌کنند.
– در تهیه این میان وعده نباید از هر نوع نانی استفاده کرد. نان‌های حجیم اصلا مناسب نیستند. از نان لواش کمی خشک شده هم می‌توانید برای تهیه دویماج استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *