کیک و شیرینی

کاپ کیک شکلاتی

 

کاپ کیک شکلاتی یک دسر زیبا و دوست داشتنی ویکی از خوشمزه ترین کاپ کیک هاست که می توانید برای مهمونی یا عصرونه خود درست کنید و لذت ببرید.
این میان‌وعده و دسر خوشمزه را می‌توانیدبا سلیقه خودتان تزئین کنید.

 

* مواد لازم برای دوازده نفر :
* بستنی شکلاتی-گردویی
* یک پیمانه آرد کامل
* نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین
* یک چهارم قاشق چایخوری نمک
* پانصدگرم شکلات شیرین
* یک چهارم پیمانه آب
* نصف پیمانه کره آب‌ شده
* نصف پیمانه شکر
* دو عدد تخم‌مرغ
* نصف قاشق چایخوری وانیل
* نصف پیمانه شیرترش
* بستنی کاراملی
* دو سوم پیمانه نارگیل رنده شده

* طرز تهیه :
قالب‌های مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای سیصدوپنجاه درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. سی ثانیه کافی است. تخم‌ مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید. مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت همزن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.
سپس مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
قالب‌ها را به مدت بیست و پنج دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و ده دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.
برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیم‌لیتر بستنی شکلاتی و سه چهارم پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت چهار تا بیست و چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *