غذای سنتی

مرغ با سس زنجبیل

 

یک غذای بسیار خوشمزه با سس مخصوص که طعم و عطر بی نظیری به آن میده؛ توصیه می‌کنیم حتما درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای چهار نفر :
* یک عدد لیموترش
* یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
* نصف قاشق چایخوری نمک
* دو قاشق غذاخوری عسل
* یک قاشق غذاخوری سس سویا
* هشت عدد ران مرغ با استخوان
* دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
* پیازچه و لیموترش برای تزئین

 

طرز تهیه :
پوست لیموترش را رنده کنید. در یک کاسه آنها را با زنجبیل و نمک مخلوط کنید.
در کاسه‌ای دیگر، آب لیموترش، عسل، سس سویا و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید.
مخلوط پوست لیمو را روی پوست مرغ‌ها بمالید. در یک تابه نچسب بزرگ، روغن را داغ کنید و مرغ‌ها را درون آن بچینید. مرغ‌ها را از سمت پوست در روغن قرار دهید و هفت دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس آنها را برگردانید. از مخلوط لیموترش بریزید. حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید و به مدت هفده دقیقه بپزید تا کاملا مغزپخت شوند.
مرغ‌ها را درون بشقاب بچینید و آنها را با پیازچه و لیمو تزئین و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *