این غذا که اسمش از نانی محلی وسنتی به همین نام گرفته شده است یکی از خوشمزه ترین ومحبوبترین خوراکیهای کشور ترکیه است و در هر شهری از ترکیه ، میتوانید این خوراک خوشمزه را داغ و تازه پیدا کنید.
مواد لازم :
• گوشت چرخ كرده : چهارصدگرم
• پياز رنده شده : یک عدد
• سير له شده : دو حبه
• بلغور خيلی ريز: یک پيمانه
• جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری
• پنيرموزارلای رنده شده : مقداری
• نمك وادويه مخلوط ( زنجبيل ، خردل ، زردچوبه ، دارچين ، فلفل قرمز)
• گوجه فرنگی ، فلفل سبز تند خام ، سبزی و ترشی فلفل (برای کنار غذا)
طرز تهیه :
اول بلغور را توی يك ظرف می ريزيم و روی آن آب جوش می ريزيم تا روی بلغور را بپوشاند ، در ظرف را می بنديم ، حدود نيم ساعت صبر می كنيم تا آب جذب شود.
سپس همه مواد كباب را به جز پنير موزارلا با هم مخلوط می كنيم و خوب ورز ميدهيم تا حالت چسبنده پيدا كند. اگر مواد را خوب و به اندازه كافی ورز ندهيم ، موقع پخت كباب وا ميرود.
از مواد كباب ، گلوله هايی به اندازه گردو برداشته و شکل میدهیم و توی روغن سرخ می كنيم ، می توانيد اين كباب ها را توی سيخ چوبی در فر هم درست كنيد . اگر خواستيد از سيخ چوبی استفاده كنيد ، سیخ ها را نيم ساعت درون آب سرد خيس كنيد تا در اثر حرارت فر نسوزند.
گوجه ها و فلفل ها را هم سرخ می كنيم . بعد از پخت كباب ها، در صورت تمایل روی آنها پنير می ريزيم و چند دقيقه ای درون فر ميگذاريم.
در پایان با گوجه فرنگی و فلفل سبز تند و سبزی سرو و نوش جان کنید.