این چای به دلیل طعم عالی و رنگ زیبای کاراملیاش منحصر به فرد و بسیاردلچسب است. این نوشیدنی گرم در کشورهای خاورمیانه مورد اقبال عمومی و بسیار محبوب است.
این نوشیدنی خوش طعم و عطر برای وعدههای افطار ماه مبارک رمضان نیز بسیار مناسب است.
موادلازم برای سه فنجان:
– شیر یک فنجان
– چای خشک چهار قاشق جایخوری
– هل دو عدد
– چوب دارچین یک تکه
– آب سه فنجان
طرز تهیه:
شیر را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. بعد از گرم شدن شیر، آب را اضافه کنید. حالا چای خشک را به مخلوط شیر و آب که روی حرارت ملایم قرار دارد بریزید.
دقت کنیدپس از افزودن چای به مخلوط شیر و آب مرتب هم بزنید و حرارت را کم نگه دارید تا طعم ملایم چای به شیر اضافه شود و شیر هم سر نرود. اگر یک چای قوی میخواهید کافی است حرارت و زمان جوشیدن را بیشتر کنید. هنگامی که رنگ شیر از سفید به کرم کاراملی تغییر کرد زمان اضافه کردن هل و چوب دارچین است؛ بعد از دو دقیقه چای کرک شما آماده است. آن را صاف کرده و داغ سرو کنید.
درصورت تمایل میتوانید در زمان سرو کمی شکر به هر فنجان اضافه کنید.
نکته:
– چای کَرَک تقریبا شبیه چای ماسالاست با ادویهی کمتر.
– مصرف این چای قبل از خواب ایده خوبی نیست.
– کرک تقریبا به معنای «قوی» است و یک نوشیدنی داغ با ریشههایی از جنوب آسیا است که از ترکیب چای سیاه، شیر، دارچین و هل تهیه میشود.