کیک و شیرینی

کلوچه بادام زمینی

 

کلوچه بادام زمینی یکی از شیرینی‌های خوشمزه با‌ ظاهری زیبا و بافتی نرم و لطیف است که مورد توجه کودکان هم هست. خوردن این کلوچه با شیر بسیار لذیذ و دلچسب است.

 

مواد لازم:
– سه چهارم پیمانه کره بادام زمینی
– نصف پیمانه کره نرم شده
– نصف پیمانه شکر دانه درشت
– نصف پیمانه شکر قهوه‌ای روشن
– یک عدد تخم مرغ درشت
– یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
– یک و یک سوم پیمانه آرد همه منظوره
– سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
– نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
– یک چهارم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:
فر را تا سیصدو پنجاه درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه متوسط آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در کاسه همزن برقی کره، شکر دانه درشت و شکر قهوه‌ای را با هم خوب مخلوط کنید تا زمانی که کاملا ترکیب شوند. کره بادام زمینی را به آن افزوده و مخلوط کنید، سپس تخم مرغ و وانیل را نیز به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید. همزن را روی سرعت پایین گذاشته و آرد را به آرامی به آن اضاف و خوب مخلوط کنید.
دو قاشق غذاخوری خمیر را با قاشق برداشته و گرد کنید. خمیر گرد شده را روی سینی فر قرار داده و بین آنها حدود شش سانت فاصله بگذارید. با استفاده از یک چنگال به آرامی روی آنها خطوط عمود بر هم ایجاد کنید.
سپس سینی‌های کلوچه را برای نه دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر، کلوچه‌ها را به مدت پنج دقیقه توی سینی فر نگهدارید،چون در این زمان هم کلوچه‌ها با گرمای سینی به پخت خودتا زمانی که کاملا خنک شوند ادامه می‌دهند. بعد از خنک شدن درون ظرف در دار بچینید تا خشک نشوند. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *