پیش غذا

سیب زمینی کاراملی

 

سیب زمینی ریز کاراملی برای پیش غذا یا وعده سبک شام بسیار مناسب است. این خوشمزه های شیرین را می توانید کنار وعده غذای اصلی سرو کنید.

مواد لازم :
– شکر قهوه ای: چهار قاشق غذاخوری
– کره: شصت گرم
– آب پرتقال یا آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
– سیب زمینی ریز و تازه : هفتصدگرم
– گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده: یک قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل:به میزان لازم
– پوست پرتقال یا پوست لیمو:مقداری

طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را با پوست خوب شسته و سپس در یک قابلمه آب جوش به مدت ده دقیقه بپزید. بعد از پخت آنها را آبکش کنید.
حالا شکر را در یک ماهیتابه بزرگ، روی حرارت کم آب کنید و به آرامی هم بزنید. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه کرده و در حین آب شدن کره ، مواد را مرتب هم بزنید.
در این مرحله سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید.آن ها را مرتب بچرخانید تا همه ی سطح آنها کاراملی شود.
در انتها جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده و نمک و فلفل را روی سیب زمینی ها پاشیده و در ظرف مناسب قرار دهید و روی آنها را با پوست پرتقال تزیین کرده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *