غذای سنتی

مرغ لیمویی با زیتون

 

مرغ لیمویی یک غذای مجلسی هیجان‌انگیز و لذیذ و خوشمزه است که می‌توانید آن را در جمع خانواده و مهمانی‌ها درست کنید.این غذا را میتوانید با توجه به ذائقه‌تان با روش های متنوعی درست کنید.

مواد لازم :
* ۸ تکه سینه و ران مرغ
* دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
* ۲ عدد لیمو (نازک بریده شود)
* ۲ عدد پیاز خرد شده
* ۴ حبه سیرخرد
* ۱ پیمانه زیتون سبز نصف شده
* ۲ پیمانه آب مرغ
* ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
* یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز

طرز تهیه :
ابتدا روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید. در یک ماهیتابۀ بزرگ، دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید. مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود سه دقیقه بماند. مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.
لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید. اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود سه دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.
حالا برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و دو پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند. حال شعله را کم کنید تا ده دقیقه آرام با هم بپزند.
مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید. روی آن را بپوشانید تا پانزده دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *