کیک و شیرینی

کاپ کیک تخم مرغی

 

این کاپ کیک علاوه بر این که یکی از کاپ کیک های لذیذ وخوشمزه است کیکی شیک و غافلگیرکننده هم هست که به راحتی در فر تهیه می شود.با این کیک حتما مهمان های خود را غافلگیرخواهید کرد.

 

مواد لازم برای شش نفر:
* خامه ترش : یک چهارم لیوان
* کره : یک چهارم لیوان
* گلاب : نصف قاشق چایخوری
* بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
* جوش شیرین : یک هشتم قاشق چایخوری
* آرد : نصف لیوان
* شکر : نصف لیوان
* تخم مرغ : یک عدد به اضافه هشت عدد برای استفاده از پوسته

طرز تهیه :
ابتدا همه تخم مرغ ها را بشویید.سر تخم مرغ را با جسمی سوراخ کرده و محتویات داخل آن را خالی کنید.
مقداری آب و نمک تهیه کرده و تخم مرغ ها را به مدت نیم ساعت داخل آن قرار دهید .برای این کار ابتدا تخم مرغ را با دست زیر آب نگه دارید تا داخل آن پر شود و بعد اجازه دهید داخل آب استراحت کند بهتر است طی مدت سی دقیقه سه بار آب را عوض کنید.
تخم مرغ ها را بعد از نیم ساعت از آب خارج کرده و داخل یک سبد قرار دهید و اجازه دهید تا پایان تهیه کیک شما خشک شوند.دقت داشته باشید حتما داخل پوسته ها کاملا خشک شود.
خمیر را تهیه کنید : آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شوند.
1عدد تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.گلاب،کره و خامه ترش را نیز اضافه کرده و به خوبی مواد را بزنید تا صاف و یکدست شوند.حال مواد خشک را کم کم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مایع کیک آماده شود.
تخم مرغ های خشک شده را برداشته و داخل آنها روغن بریزد و کاملا بچرخانید تا روغن در همه قسمت ها پخش شود.
هر تخم مرغ را داخل یک قطعه فویل چیده و روی قالب قرار دهید (قالب کاپ کیک بسیار مناسب است).


به وسیله قیف داخل هر تخم مرغ مایع کیک بریزید طوری که تنها سه چهارم آن پر شود.
حال تخم مرغ ها را درون فری که از قبل با دمای صدو هشتاد درجه داغ شده است قرار داده و حدود بیست و پنج دقیقه آن را بپزید.

طرز تهیه خامه ترش :
خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.
یک لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس یک لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.

** : بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود (داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا یک هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف می باشد.

نکته :
* توجه داشته باشید به هیچ عنوان میزان بیشتری جوش شیرین و بیکینگ پودر به کیک اضافه نکنید یا آنکه تخم مرغ را بیش از سه چهارم پر نکنید تا با این صحنه روبرو نشوید.


* تا حد ممکن سوراخ ریزی داخل تخم مرغ ایجاد کنید بهتر است محتویات تخم مرغ را با سرنگ خالی کنید و چند بار با فشار با سرنگ آب داغ داخل تخم مرغ ریخته و خالی کنید تا کاملا تمیز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *