یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین غذاهای سنتی شهر اصفهان گوشت و لوبیا است که با نان سرو می شود. این غذا طعم بسیار لذیذی دارد.
مواد لازم برای پنج نفر:
– لوبیا سفید ۲ پیمانه
– برنج یک سوم پیمانه خیسانده
– گوشت گوسفند (ترجیحا گوشت دنده) ۱۰۰ گرم
– پیاز یک عدد
– نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
– سبزی (تره، جعفری و شنبلیله) ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را همراه با لوبیا سفید و زردچوبه، پیاز، نمک و فلفل در قابلمه قرار داده و اجازه می دهیم به مدت سه ربع گوشت و لوبیا نیم پز شوند. بعد از آن برنج را اضافه می کنیم.(پیازی را که در قابلمه بود خارج میکنیم)
در صورت تمایل برای کشدار شدن غذا می توانید یک سیب زمیتی متوسط همراه مواد بپزید.
سبزی ها را پاک کرده (فقط ساقه ها را میگیریم) و میشوریم و بدون خرد کردن به گوشت و لوبیای نیم پز شده اضافه میکنیم.
وقتی همه مواد پخت آب غذا را جدا کرده و بقیه مواد را با غذاساز یا مخلوط کن مخلوط می کنیم و یا حسابی می کوبیم تا کاملا لِه شود سپس در ظرفی کشیده و همراه با سبزی خوردن یا ترشی سرو می کنیم. آب غذا را هم جداگانه با نان سرو می کنیم.