ماهی و میگو

استیک ماهی

 

اگر به ماهی علاقه دارید پیشنهاد میکنیم که حتما استیک ماهی را تست کنید. استیک ماهی یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین غذاها و محبوب ترین استیک ها در دنیاست.

مواد لازم برای پنج نفر :
* نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
* یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
* سه عدد سفیده تخم مرغ
* یک پیمانه خرده نان باگت
* یک عدد فیله ماهی سالمون (نیم کیلو)
* نصف پیمانه آرد کامل
* یک قاشق غذاخوری خردل
* یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
* روغن زیتون
* یک سوم پیمانه مایونز کم چرب
* یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
* یک سوم پیمانه ماست کم چرب

روش تهیه :
ابتدا فر را با دمای دویست وبیست درجه سانتیگراد گرم کنید.
ماهی را بعد از شستن خشک کنید. فیله ماهی را نصف کنید و از طول آنها را به باریکی دو سانتی‌متر برش دهید. سپس در یک کاسه کوچک، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. حالا سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه ی دیگر بهم بزنید تا کف کند. پنیر پارمسان و خرده های نان را هم با یکدیگر مخلوط کنید.
حال وقت آن رسیده که تکه های سالمون را داخل آرد بغلتانید و آرد اضافه آن را بگیرید و بعد در سفیده تخم مرغ و سپس در مخلوط پنیر و نان بغلتانید.
در آخرکف سینی فر روغن زیتون بمالید و سالمون ها را در سینی فر بچینید و حدود بیست دقیقه در فر قرار دهید تا برشته و سرخ شوند. فیله ماهی های ترد و برشته شده را در ظرف چیده و با سرو و نوش جان کنید.
* سُس این غذای خوشمزه را هم با مخلوط نمودن ماست، خردل، مایونز و جعفری درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *