پیتزا, فست فود

پیتزا بروکلی

 

همه عاشق پیتزا هستند و یکی از غذاهایی است که کوچک و بزرگ ندارد. از مزیت های پیتزای خانگی این است که شما می‌توانید هر چیزی که خواستید به آن اضافه کنید. در اینجا می خواهیم یک پیتزای سریع و خوشمزه را با هم آموزش ببینیم از آنجایی که این پیتزا با بروکلی و دال عدس تهیه می شود دارای مواد مغذی لازم برای سلامتی است به شما پیشنهاد می کنیم که این پیتزای سالم و مقوی را حتما برای کودکان خود آماده کنید.

 

مواد لازم :
– خمير پيتزا
– پنير پارمزان
– دو فنجان آب سبزيجات
– یک عدد پياز نگينی خردشده
– پنج حبه سير له شده
– یک و نیم قاشق غذاخوری ادويه کاری
– یک عدد هويج خردشده
– کمی روغن
– چهارصد گرم گوجه فرنگی بدون پوست خردشده
– کلم بروکلی
– یک فنجان عدس قرمز (دال عدس)

طرز تهیه :
برای شروع پياز و هويج خردشده را در کمی روغن سرخ می کنيم. سير را در يک هاون يا آسياب دستی داخل ادويه کاری له می کنيم.خمير، سير و کاری را به هويج و پياز سرخ شده اضافه می کنيم. سپس گوجه فرنگی خردشده را هم اضافه می کنيم و می پزيم تا گوجه فرنگی کاملاً با بقيه مواد مخلوط و پخته شود.
حالا عدس قرمز دال و آب سبزيجات را به سس اضافه می کنيم و چهل دقيقه می پزيم .
در این مرحله خمير پيتزا را پهن می کنيم و بعد از اینکه خمير کمی استراحت کرد دال عدس پخته شده را روی آن می ريزيم و چند تکه بروکلی روی دال عدس می چينيم و پنير پارمزان را هم روی مواد می ريزيم. در پایان پيتزا را در فر قرار داده و می پزيم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *