غذای ملل

دوولای

 

کتلت مرغ یا دوولای، از غذاهای اصیل و سنتی لهستان است، که در لهستان به صورت ساندویچ و یا غذای اصلی، همراه با پوره‌ ی سیب‌ زمینی و یا سالاد سرو می‌ شود.

 

مواد لازم:
– سینه مرغ : ۱ عدد
– پودر پاپریکا : ۱ قاشق سوپ‌ خوری
– نمک و فلفل : ۱ قاشق چایخوری
– پنیر موزارلا : ۳ ورق
– ژامبون گوشت : ۱ ورق
– تخم مرغ : ۱ عدد
– آرد : ۱ پیمانه
– شیر : ۱ پیمانه
– روغن سرخ‌ کردنی : به مقدار لازم
– گندم سیاه (برای کنار رولت) ۱ پیمانه

طرز تهیه:
ابتذا سینه مرغ را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و به آرامی بکوبید تا پهن شود سپس نمک، پاپریکا و فلفل سیاه را به سینه مرغ بپاشید. ژامبون را روی سینه مرغ گذاشته، بعد سه ورق پنیر موزارلا را روی سینه مرغ بچینید و به آرامی رول کنید و با خلال دندان محکم کنید.
در این مرحله تخم مرغ و شیر و آرد را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت ماست غلیظ شود. رول ها را به مخلوط آغشته و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.
برای کنار رولت، یک پیمانه گندم سیاه را در سه پیمانه آب در حال جوش همراه با کمی نمک ریخته و در ظرف را بگذارید، تا پخته شود و آب به خورد گندم برود.
اگر خواستید گندم سیاه خوش طعم‌ تر شود، بعد از اینکه آب به خورد گندم سیاه رفت و پخته شد، به مدت ۸ دقیقه در فر از قبل گرم‌ شده با دمای ۴۰ تا ۵۰ درجه سانتی‌ گراد بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *