غذای سنتی

دلمه گوجه فرنگی

 

دلمه گوجه فرنگی پیش‌غذایی بسیار خوشمزه بوده و اصالتا یک خوراک خاورمیانه ای است و ضمن اینکه خیلی راحت تهیه میشه تنوع هم داره و از انواع مواد و سبزیجات میتونید داخل آن استفاده کنید. در اینجا یکی از ساده ترین نوع این دلمه را آموزش میدیم.

مواد لازم :
* گوجه سفت و متوسط : به مقدار لازم
* برنج اضافی در یخچال : به مقدار لازم
* ادویه و قند و آبغوره

طرز تهیه :
برای شروع گوجه ها را از سرشون جدا کرده و توی آنها را خالی میکنیم زیاد نباید خالی شوند تا بعد از پخت وا نرود و و فرم خودش را حفظ کند.
حالا توی گوجه ها را می ریزیم درون ماهیتابه و می جوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس سه عدد قند و دو قاشق آبغوره یا سرکه اضافه می کنیم و فرصت می دهیم تا مثل سس کچاپ غلیظ تر شود در صورت تمایل می توانید از صافی هم بگذرانید تا صاف و لطیف شود.
درون گوجه ها را از این سس می ریزیم و بعد برنج را توی گوجه ها می ریزیم و دوباره از سس روی برنج می ریزیم. بعد سر گوجه را می گذاریم و درون قابلمه می چینیم و بقیه سس را هم داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم که سی دقیقه بپزد. بعد از سی دقیقه دلمه ها آماده سرو هستند به همین راحتی.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *