دلمه گوجه فرنگی پیشغذایی بسیار خوشمزه بوده و اصالتا یک خوراک خاورمیانه ای است و ضمن اینکه خیلی راحت تهیه میشه تنوع هم داره و از انواع مواد و سبزیجات میتونید داخل آن استفاده کنید. در اینجا یکی از ساده ترین نوع این دلمه را آموزش میدیم.
مواد لازم :
* گوجه سفت و متوسط : به مقدار لازم
* برنج اضافی در یخچال : به مقدار لازم
* ادویه و قند و آبغوره
طرز تهیه :
برای شروع گوجه ها را از سرشون جدا کرده و توی آنها را خالی میکنیم زیاد نباید خالی شوند تا بعد از پخت وا نرود و و فرم خودش را حفظ کند.
حالا توی گوجه ها را می ریزیم درون ماهیتابه و می جوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس سه عدد قند و دو قاشق آبغوره یا سرکه اضافه می کنیم و فرصت می دهیم تا مثل سس کچاپ غلیظ تر شود در صورت تمایل می توانید از صافی هم بگذرانید تا صاف و لطیف شود.
درون گوجه ها را از این سس می ریزیم و بعد برنج را توی گوجه ها می ریزیم و دوباره از سس روی برنج می ریزیم. بعد سر گوجه را می گذاریم و درون قابلمه می چینیم و بقیه سس را هم داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم که سی دقیقه بپزد. بعد از سی دقیقه دلمه ها آماده سرو هستند به همین راحتی.
نوش جان