این املت چینی به نظر شبیه املت تخم مرغ و گوجه خودمونه اما تا امتحان نکنید تفاوتش رو حس نخواهید کرد. بد نیست بدونید که ساده ترین غذای چینی همین املته و چینی ها این رو یه غذای دانشجویی و کارمندی میدونن و معمولا توی سلف سرویس ها و رستوران ها با برنج یا نان سرو میشه .
مواد لازم برای دو نفر:
– تخم مرغ چهارعدد
– نمک و فلفل به میزان لازم
– تره فرنگی خرد شده یک دسته
– گوجه فرنگی سه عدد
– رب گوجه یک قاشق غذاخوری یا سس کچاپ
– آب به میزان لازم
– آرد ذرت کمی برای غلیظ شدن سس
– پیازچه برای تزئین
طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید؛ نمک و پودر فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا تره فرنگی و گوجه پوست گرفته رو با کمی روغن تفت بدید و رب گوجه یا سس کچاپ را به همراه آب اضافه کنید ( آب راکم کم اضافه کنید تا خیلی رقیق نشود) و باهم مخلوط کنید کمی هم بهش آرد ذرت اضافه کنید تا خوب لعاب بندازه.
حالا توی ماهیتابه دیگر مایه تخم مرغ ها رو بریزید و بذارید کمی خودشو بگیره و بعد گوجه های طعم دار شده و لعاب انداخته رو بهش اضافه کنین.
در پایان با پیازچه تزیین و نوش جان کنید.