گوجه فرنگی خشک شده رامی توانیددر کنار انواع غذا و یا به صورت چاشنی میل کنیدو ازخواص بی نظیرآن سود ببرید.
مواد لازم:
– روغن به میزان لازم
– گوجهفرنگی یک و نیم کیلو
– نمک درشت به میزان لازم
– پودر سبزی های معطر یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگیها را نصف کنید و دانههای آن را خالی کنید. سپس سینی فر را روغن با فویل آلومینیومی پوشانده و گوجه فرنگیها را به روی پوست بچینید و کمی نمک و پودرسبزیهای معطر را روی گوجهها بپاشید.
فر را با کمترین درجه ممکن روشن کنید و سینی را تا زمانی که آب گوجه فرنگیها کشیده و خشک شود در فر قرار دهید.
نکته:
– برای نگهداری گوجه فرنگیها آنها را داخل شیشه روغن زیتون بی بو با کمی آبلیمو، پودرآویشن و فلفل مخلوط کنید و یا داخل شیشه روغن زیتون بی بو بهمراه چند حبه سیر و سبزی معطر وخشک نگهداری کنید.