چاشنی, مربا

مربای لیموترش

 

یکی از مرباهای خوش عطر ، خوشمزه و خاص مربای لیموترش است که به عنوان میان وعده با چای و یا وعده ی صبحانه عالیه. پس دست بکار شوید و این مربای ویژه را درست کنید.

 

مواد لازم:
– آب یک و نیم لیوان
– دانه هل یک قاشق مرباخوری
– پوست لیمو ترش یک کیلوگرم
– آبلیمو یک قاشق سوپ‌خوری
– شکر نیم کیلو

طرز تهیه:
برای شروع لیموها را چهار قاچ کنید و پوستش را جدا کرده و یک روز داخل آب قرار دهید، در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. حالا برای گرفته شدن تلخی پوست لیمو ها آنها را داخل آب گرم بریزید و بجوشانید لازم است پنج یا شش مرتبه این کار را انجام دهید. سپس پوست لیموهای پخته شده را درون یک صافی بریزید تا آب آنها گرفته شود.
در این مرحله در ظرفی مناسب آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوشیده و شربتی غلیظ حاصل شود. حالا پوست لیموها را داخل آن ریخته و بگذارید کمی بجوشد.
در پایان هل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد تا عطر و طعم هل و آبلیمو بلند شود.
به همین راحتی مربای شما آماده است نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *