غذای سنتی

کدو بره

 

یکی از غذاهای محلی محبوب استان مازندران کدوبره است. مازندرانی ها از کدو بره به عنوان صبحانه استفاده میکنند که صبحانه ای کم کالری، گیاهی و البته خوشمزه است این غذا خیلی زود حاضر میشود و یک غذای خوب برای گیاه خواران است.

 

مواد لازم برای چهار نفر:
– پنج عدد کدوی سبز حلقه شده
– دو عدد سیب زمینی نگینی خرد شده
– سه عدد تخم مرغ
– پنج عدد گوجه فرنگی متوسط
– یک عدد پیاز بزرگ
– پنیر پارمسان یا ماست خامه ای (در صورت تمایل)
– نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای شروع پیازها را داخل تابه سرخ کنید. بعد از اینکه کمی حرارت دید زردچوبه، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سیب زمینی های نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت بدهید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سیب زمینی ها با حرارت ملایم بپزد. پس از پنج دقیقه کدوها را اضافه کرده و اجازه دهید برشته شوند.
حالا گوجه فرنگی و سپس تخم‌مرغ را در مرحله آخر به مواد اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ ها پخته شود.
در صورت تمایل می‌توانید زمان سرو روی آنها پنیر پارمسان یا ماست خامه ای بریزید و با آب نارنج و سبزی خوردن نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *