چاشنی

لیموعمانی خانگی

 

لیموعمانی یا همان لیمو ترش شیرازی خشک شده یکی از چاشنی های خوشمزه‌ و محبوب ماایرانی هاست که در تهیه انواع غذا از آن استفاده می‌شود و عطر و طعم خاصی به غذا میدهد.

 

مواد لازم:
– سرکه: یک فنجان
– لیمو ترش شیرازی: یک کیلوگرم
– نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای شروع ، لیموترش‌های شیرازی را خوب شسته و روی آنها نمک بریزید. بگذارید یک روز بماند و سپس با آب سرد بشورید. حالا درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید تا ده ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد آبکشی کنید.
حالا مجددا لیموترش‌های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت یک دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها خارج کنید و با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی قرار دهید و به مدت ده روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند. بعد از این مدت لیموها را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.
در صورت تمایل می‌توانید لیمو عمانی‌ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن را هم داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *