فیله سوخاری یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ی فستفودی است که در سرتاسر دنیا محبوبیت دارد و کمتر کسی هست که به این غذای لذیذ علاقه نشان ندهد.
مواد لازم:
– آرد سوخاری: به مقدار لازم
– تخم مرغ: ۲ عدد
– ادویه: به مقدار لازم
– زعفران: به مقدار لازم
– پیاز متوسط: ۲ عدد
– آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
– سینه مرغ: ۲ عدد
– ماست: ۶ قاشق غذاخوری
– سیر درشت: ۲ حبه
– نمک و پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
– زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای شروع سیر را ریز رنده کرده و پیازها را خرد می کنیم سپس سینههای مرغ را به صورت نوارهای باریک برش میدهیم. آبلیمو، ماست، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز، ادویه ، زعفران و دارچین را با هم مخلوط کرده و پیاز و سیر را به آن اضافه میکنیم. حالا فیلههای مرغ را به مدت چهارساعت داخل مخلوط قرار میدهیم و در یخچال میگذاریم تا حسابی مزهدار شوند.
تخم مرغها را در یک کاسه هم میزنیم و فیلههای مزه دار شده را ابتدا در آرد سوخاری میغلتانیم و بعد داخل تخم مرغها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
در پایان با گوجه و خیار شور و سیب زمینی سرخ کرده سرو و نوش جان کنید.