کیک و شیرینی

ملکه بادام

 

شیرینی ملکه بادام یک شیرینی خوشمزه و شکیل است که طرفداران زیادی هم دارد این شیرینی علاوه بر عطر و طعم بی نظیرش بسیار مقوی هم هست.

 

مواد لازم برای خمیر شیرینی:
– پودر قند: ۵۰ گرم
– تخم مرغ: ۱ عدد
– وانیل: ۱ قاشق چایخوری
– آرد سفید قنادی: ۱۸۰ گرم
– کره: ۷۵ گرم

مواد لازم برای روی شیرینی:
– خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
– کره: ۲۵ گرم
– عسل: ۵۰ گرم
– زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
– خلال بادام: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و به همراه کره که قبلا در دمای محیط قرار دادید تاکمی نرم شود با دور تند همزن برقی هم بزنید تا پف کرده و شفاف شود.سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا آرد الک کرده‌ را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا به صورت خمیر شده و به دست نچسبد. وقتی خمیریکدست و نرم شد، داخل کیسه فریزر قرار دهید و با دست فشار داده تا پخش و کمی باز شود و بعد نیم ساعت درون یخچال بگذارید.(خمیر را نباید زیاد ورز دهید چون بعد از پخت سفت و خشک می‌شود)
در این فاصله مواد روی شیرینی را آماده کنید برای این کار کره ،عسل و خامه را با هم مخلوط کنید و روی شعله کم قرار دهید تا ریز جوش بزند، حالا خلال بادام و زعفران دم کرده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید؛ بعد از مخلوط شدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
در این مرحله خمیر را از یخچال بیرون آورده و از کیسه فریزر خارج کنید.خمیر را با وردنه به قطر ۳ میلی متر باز کرده و به صورت یکدست داخل سینی فر قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت شیرینی ، مواد روی شیرینی را که آماده کرده‌ بودید، روی شیرینی بریزید و گریل فر را روشن کنید و به مدت چهار دقیقه سینی را داخل فر بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود. در پایان سینی را از فر بیرون آورید و عسل را روی شیرینی‌های داغ بمالید و با پودرپسته یا بادام و یا گردو تزئین کنید.
بعد از اینکه شیرینی خنک شد، با چاقوی تیز به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *